Návrat na Moonlight Plains - Hannay, Barbara (Baronet, 2017)
V roce 1942, když jednotky japonské armády ohrožují severní Austrálii a chystají se napadnout Townsville, posílá dědeček mladou Kitty Martinovou do vnitrozemí na farmu Moonlight Plains. Avšak ani tam není uchráněna před nebezpečím války. Jednoho dne narazí na dva americké letce, jejichž letadlo se zřítilo poblíž farmy. Kitty musí rychle dospět, čelit válečné tragédii, ale i lásce, která se v jejím srdci zrodí. O sedmdesát let později se Kittyin vnuk Luke rozhodne farmu, která babičce změnila život, zrenovovat. Mladá novinářka Sally Piperová má za úkol celou obnovu tohoto místa zdokumentovat a napsat o tom poutavý příběh. To, co na farmě odhalí, je pro ně šokující. Tajemství, které leželo bezpečně ukryté celých sedmdesát let, může zničit celou rodinu. Nebo snad odhalení pravdy bude neocenitelnou lekcí do budoucnosti?