Deník mimoňky. Příběhy neschopný psí chůvy - Russell, Rachel Renée (Mladá fronta, 2017)
Když se Nikki upíše k hlídání sedmi ROZKOŠNÝCH štěňátek a jejich chundelaté maminky, aby pomohla svému idolovi Brandonovi, ještě netuší, že se všechno jako obvykle šíleně zkomplikuje. Podaří se jí s pomocí nejlepších kámošek Chloe a Zoey schovat osm nesmírně živých pejsků před oběma rodiči, celou školou a jedovatou mrchou MacKenzie, která si už zase brousí zuby na to, aby jí pekelně ztrpčila život? A když se k tomu připlete ještě její pošahaná mladší ségra Brianna, má Nikki rozhodně o zábavu postaráno