Kočkování - Žáček, Jiří (Knižní klub, 2017)
Kočkujte se ve dne v noci, v každé roční době. Kdo se brání kočkování, je sám proti sobě. Držíte v rukou knihu pro malé i velké přátele koček. Kočky jsou věčným zdrojem inspirace. Oslovily i významného českého básníka Jiřího Žáčka a světoznámou malířku a ilustrátorku Lídu Brychtovou. Jak už podtitul napovídá, dárková publikace s barevnými celostránkovými obrázky a humornými verši je určena všem milovníkům koček bez rozdílu věku