Rarášci ze mlejna - Kaftanová, Irena (Čteme velká písmena)
Kniha vtipného a zároveň laskavého povídání o čertíkovi a vodníčkovi, kteří spolu řeší zapeklité situace, do kterých se vlastním přičiněním dostávají. Knížka je vhodná k nácviku čtení podle genetické metody, je psána velkými tiskacími písmeny