Zn. Blondýna hledá... - Svobodová, Blanka (Klokan, 2017)
Známe to - klasické randíčko - kytka, káva, oťukávání, další schůzka, polibek, další káva, tokání, milování. Nuda! Dorota si poprvé v životě vyzkouší seznamku. A světe, div se, vyjde to! Adam se zdá být trefou do černého. Do hodiny je vše vzhůru nohama a svět se točí dvakrát rychleji. Vychutnejte si veselý příběh o tom, co se (ne)může stát během dvaceti čtyř hodin