Sucho - Harper, Jane (Host, 2017)
Australské městečko Kiewarra sužuje dlouhé sucho. Na jedné z farem najdou mrtvou ženu a jejího syna. O kus dál stojí auto otce rodiny Luka Hadlera, který pravděpodobně svou manželku i syna zastřelil a pak spáchal sebevraždu. Na pohřeb přijíždí Lukův dávný kamarád, federální policista Aaron Falk, který v městečku prožil dětství. Od začátku je jasné, že tady není vítán