Chladnokrevný ničema - Kleypas, Lisa (Baronet, 2017)
Devon Ravenel, nejúchvatnější a nejničemnější zhýralec v Londýně, právě zdědil hraběcí titul. K vysokému společenskému postavení však patří i nepříjemné povinnosti... a nejedno překvapení. Panství je zadlužené a dům dosud obývají tři neviňátka, sestry nebožtíka hraběte... a také Kathleen, lady Trenearová, krásná mladá vdova, jejíž inteligence a odhodlání z ní činí Devonova rovnocenného soupeře