Medovníček na cestách - Lebeda, Jan (Brána, 2017)
Skřítek Medovníček žije u řeky Modrávky, kterou má stále raději, a zažívá tam spoustu dobrodružství s novými i starými kamarády. Dokonce se vydá na dalekou cestu až k severnímu moři, učí se plavat a začne pěstovat tulipány, které se mu zalíbily na jeho cestách. Pokračování oblíbených příhod malého skřítka zdobí jako obvykle půvabné obrázky Zdeňky Študlarové