Knihovnické pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Grada, 2016)
S touto vtipně ilustrovanou knížkou poznáte knihovnu tak, jak ji neznáte. Poznáte skřítky knihovníčky, vysvobodíte zakletou knihovnici, budete svědky toho, jak se z čarodějnice stane vášnivá čtenářka, a možná se i dozvíte, jak vznikla první kniha. Jistojistě se však utvrdíte v tom, že knížky jsou výborní kamarádi, se kterými nikdy nehrozí nuda. Pěknou zábavu s Knihovnickými pohádkami!