Prokletý ráj - Way, Margaret (Klokan, 2017)
Mallory se vrátí na strýcovu farmu v Queenslandu, ale tam ji čeká nemilé překvapení: na farmě žije její bývalý snoubenec s manželkou Kathy, dcerkou a svou sestrou Jessie. Jenže něco tady nehraje… Když Kathy spáchá sebevraždu a Mallory se snaží zjistit důvod, sama se ocitne v ohrožení života