Kobra - Meyer, Deon (Moba, 2017)
Krveprolití v penzionu poblíž Franschhoeku musí mít na svědomí profesionální vrah - tři oběti, tři přesné zásahy do hlavy. Nevysvětlitelná rytina plivající kobry a zběsilý mediální kolotoč nejsou to jediné, co Bennyho Griessela od Jestřábů hodně zneklidňuje. To poslední, co teď potřebuje, jsou problémy. Touha sáhnout opět po láhvi ho nutí lhát kolegům i svému sponzorovi u Anonymních alkoholiků. A stěhování k Alexe byla chyba. Velká chyba