Žízeň - Nesbö, Jo (Fleet, 2017)
V Oslu dojde k vraždám několika žen, které si domluvily schůzku prostřednictvím seznamky Tinder. Vyšetřovacímu týmu zůstává rozum stát nad způsobem, jímž byly oběti zabity, i faktem, že z míst činů vždy zmizela část jejich krve. Vrchní policejní náčelník Mikael Bellman povolá zpět Harryho Holea. Okolnosti ho donutí založit alternativní vyšetřovací skupinu a pustit se po stopě vraha