Kniha snů - GeorgeNina (Moba, 2017)
Život se skládá z neustálých rozhodnutí. Ať už jsou dobrá, anebo špatná... Kdo z nás ale ví, která vedou ke štěstí? Bývalý reportér Henri zachrání život děvčátku, které v nestřeženém okamžiku přepadlo přes zábradlí výletní lodi do Temže, sám ale utrpí vážná zranění. V kómatu se mu jako kniha snů promítá celý život - rodná Bretaň, výpravy na moře, život v Paříži, nenaplněná láska k nakladatelce Eddie... A také obrovská touha poznat konečně svého syna, mimořádně inteligentního třináctiletého Sama