Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma - Kosačík, Tomáš (2015)
Rychlovky a chuťovky Břicháče Toma jsou pokračováním první knihy, která Vám ukázala, že zhubnout lze i chutným jídlem, bez držení diet a počítání kalorií. Nezáleží na tom, jestli chcete zhubnout nebo si postavu udržet. V knize najdete mé další rady, které jsem využíval při mém hubnutí, když jsem za rok zhubl 27 kg a 33 cm v pase. Těmito principy se řídím i nadále a váhu si bez problémů držím. V kuchařce ale najdete především inspiraci pro zdravé vaření, při němž není použita klasická bílá pšeničná mouka ani bílý cukr. Všechny recepty jsou přesto chutné a se snadnou přípravou. Většinu receptů zvládnete připravit za 30 minut a nemusíte tak trávit v kuchyni dlouhé hodiny