Tajemství hřbitova Cross Bones - Rhodes Kate (Dobrovský, 2017)
Seznamte se s Alicí Quentin, londýnskou psycholožkou s rodinným tajemstvím, která se ocitne ve středu děsivé série vražd. Napínavá detektivka Kate Rhodes vás vtáhne do děje a pustí až na poslední stránce