Znamení jednorožce - Körnerová, Hana Marie (Baronet, 2017)
Historie, dobrodružství, romantika, napětí. Román se odehrává v polovině osmnáctého století ve Francii. Zavede nás na dvůr Ludvíka XV. i na ponurý strážní hrad, kde se v časech sedmileté války shromažduje vojsko