Císařská vyhlídka - Körnerová, Hana Marie (Moba, 2017)
Hermína po tragickém roce 1794 přebývá v ústraní na východočeském panství. Provinční život ji však začíná nudit. Když je Napoleon roku 1804 korunován na císaře, chce váhu svého dvora zvýšit přizváním staré rodové šlechty. To je pro Hermínu šance, kterou v žádném případě nechce propásnout, třebaže cena může být hodně vysoká