Deník malého poseroutky. Všechna sláva ... - Kinney, Jeff (CooBoo, 2017)
Na Grega toho začíná být trochu moc. Jediné, co mu doopravdy jde, jsou videohry, jenže rodiče trvají na tom, že by si měl rozšiřovat obzory a dělat taky něco jiného. Když Greg najde ve sklepě starou kameru, má konečně v ruce důkaz svého nezměrného talentu, a hned začne spřádat plány na hororový film. Čeká ho bohatství a velká sláva. Ale je to chytrý plán? Nebo si jím jen přidělá starosti a ukáže se, že všechna sláva je vážně jen polní tráva?