Uličnice - Benková, Jana (Moba, 2017)
Světlana si zahrává s osudem – za každou cenu chce pomstít smrt svých rodičů. Věří ve spravedlnost, ale netuší, jak rafinovaný soupeř na ni čeká. Dlouho připravovaná odplata končí fiaskem, navíc se brzy ocitá ve velkém nebezpečí. Vystrašená dívka se brzy ocitá ve společnosti lidí ze samého dna společnosti..