Trojhra - Hošková, Blanka (JOTA, 2017)
Patříte mezi ty, které vyhrály v loterii a na první dobrou si našly životního partnera, se kterým prožívají spokojený a plnohodnotný partnerský život, anebo jste vybíraly tak dlouho, až jste přebraly či si dokonce nevybraly vůbec? Trojhra vypráví příběh dvou žen, jejichž povahy, způsob života i životní priority jsou diametrálně odlišné, přestože jejich náručí i srdcem prochází ve stejném období jeden a tentýž muž aneb… Příběh muže, jenž udržuje dva paralelní vztahy a miluje dvě ženy. Zatímco má potřebu ochraňovat křehkou květinku před nástrahami života a náladami despotického manžela, pomalu ale jistě se mu pod kůži dostává žena zcela opačného vzezření i chápání smyslu života, kterou kdysi bytostně miloval. Různé druhy vztahů, které, ač závratně krásné, nemusí být v životě těmi vítěznými…