Mezi indiány. Dcera náčelníkova - Válková, Veronika (Grada, 2017)
Na tom, jak se člověk rozhoduje, záleží víc, než si zatím Bára dovedla představit. Když ji ovšem atlas nečekaně přenese na úplně stejné místo jako minule a ona se rozhodne tentokrát vydat jinudy, začne se odvíjet úplně jiný příběh. Ocitne se v zajetí indiánů, má velký strach o holý život a také se bojí, aby nepotkala sebe samu. A na závěr nás čeká překvapivé rozuzlení jedné záhady