Teta to zase plete - Březinová Ivona (První čtení, 2011)
Teta Běta ráda plete. Čepice, rukavice, šály, svetry. A taky pohádky. Když se teta pustí do jejich vyprávění, nestačí Šárka s Vašíkem kulit oči. V tetiných pohádkách se dědečkův koblížek potkává na vandru s pyšnou princeznou, Káča zasadí velikou řepu, Zlatovlásku zachraňuje Jiřík úplně stejně jako slepička svého kohoutka a Otesánek jede s princem za zakletou princeznou. Pomůžete dětem popletené pohádky správně rozmotat?