Černé lekníny - Bussi, Michel (Motto, 2017)
Francouzské Giverny je domovem zahrad, kde maloval své obrazy Claude Monet. Koloběh města navždy změní nejen tři vraždy, ale i záhadně zmizelý obraz černých leknínů. Zdá se, že stopy vedou k jedenáctileté dívce, nebezpečně svůdné učitelce a staré vdově. Pouze tři ženy znají pravdu. Co všechno skrývají?