Třicet sezon lásky - Rottová, Inna (Moba, 2017)
Novinář a spisovatel Petr Toman, který trvale žije v New Yorku, přijel do Prahy, aby se zúčastnil prezentace českého překladu své knihy o bývalých profesionálních muzikantkách a zároveň aby shromáždil materiál o bývalých tanečnicích a baletkách, o nichž se se svou americkou manželkou chystá napsat další knihu. Hlavně chce vyhledat svou první, skoro dětskou platonickou lásku Marcelu Zelenou