Titáni - Meacham, Leila (Světový bestseller, 2017)
Dějištěm strhujícího vyprávění o lásce, bolestných ztrátách i zradách je Texas. Na pozadí dramatických změn pronikajících na texaský venkov prožívají svůj osudový příběh dvě nezapomenutelné postavy: Samantha, privilegovaná dědička rozlehlého dobytkářského ranče, a Nathan, okouzlující mladík z farmy na severu