Až budu bez tebe - Rimmer, Kelly (Ikar, 2017)
Příběh o lásce, která láme srdce, a pak je zahojí. Před rokem jsem potkal ženu svého života. Ani jeden z nás nevěřil na lásku na první pohled, a přesto se nám to přihodilo. Jmenovala se Lila a byla krásná, rázná, tvrdohlavá a úžasná způsobem, jaký slova nedovedou vyjádřit. Naučila mě, jak znovu žít. Moje Lila mi dala tolik, a přesto přede mnou měla tajemství, které mě nakonec zlomilo. Jmenuju se Callum Roberts a tohle je náš příběh