Povedená partička. Nulová tolerance - Fry, Michael (Knižní klub, 2014)
Mezi Nicka a jeho přátele se postaví nová holka. Je to pro něj skutečně špatná zpráva. A ještě horší věci následují, když se postaví na odpor a dojde to tak daleko, že mu hrozí vyloučení ze školy. Očistí Nick svoje jméno?