Povedená partička. Král Karel - Fry, Michael (Knižní klub, 2015)
Nicka nestydatě šikanuje spolužák. Když ho nacpe do skříňky v šatně, výchovný poradce usoudí, že je načase, aby se zařadil do kolektivu, a tak z něj a dalších dvou třídních zoufalců, Molly a Karla, vznikne Povedená partička. Její členové ze sebe nejdřív nejsou moc nadšení, ale když je přihlouplý Roy šikanuje čím dál víc, nezbývá jim než se pokusit mu v tom zabránit... Text, psaný s jemným humorem a s nadhledem, je doplněn množstvím vtipů a komiksových kreseb