Pojďme hrát divadlo! - Březinová Ivona (čtení, radost, poučení, 2017)
Chtěli byste trávit čas s dětmi kreativně a nacvičit s nimi divadelní představení? Pokud ano, ale chybí vám inspirace, sáhněte po tomto souboru pohádkových scénářů! Najdete v něm vše, co budete potřebovat: texty rozepsané do jednotlivých rolí, popisy situací a prostředí, díky kterým si budete moci navrhnout kulisy a kostýmy. Skvělým doplňkem jsou noty a texty písniček na melodie známých lidovek, které můžete do svého představení zařadit a tím ho obohatit o hudební složku. Součástí kompletu je pracovní sešit se zábavnými edukativními aktivitami, ve kterém nechybí vybarvovačky, dokreslovačky, náměty ke hrám či tvořivé úkoly. Scénáře využijete ve školách či školkách při nácviku představení na besídky nebo školní akademie. Budou se ale hodit i vedoucím zájmových kroužků, dětských táborů, či vychovatelům ve školních družinách