Hrnečku vař. Pohádková kuchařka - Březinová Ivona (Artur, 2017)
Bohatě ilustrovaná knížka s obrázky Heleny Zmatlíkové nabízí dva tucty oblíbených pohádek a ke každé pohádce navíc recept na pokrm, který se v pohádce objeví.