Jmenuju se Tomáš - Kars, Ota (Mladá fronta, 2017)
První skutečný životopis Tomáše Holého je psán tak, abyste snadno viděli a cítili, jak opravdu žil, co se kolem něj dělo, co ho ovlivňovalo a jak působil na své nejbližší okolí. Díky své čtivosti vás provede všemi ověřenými základními životopisnými a rodinnými fakty a nakonec vtáhne do Tomášova příběhu a doby, v níž jej prožil. Kniha je vybavena základními faktografickými informacemi o Tomášově životě a filmování, stejně jako obrazovou přílohou s řadou známých i širší veřejnosti zcela neznámých fotografií a dokumentů z archivu rodiny a blízkých