Knihkupectví u osamělých srdcí - Darling, Annie (Sofa Books, 2017)
Posy Morlandová má v životě jednu velkou zodpovědnost, jednu velkou lásku a jedno velké trápení. Tím prvním je patnáctiletý bratr, o kterého se již léta stará, tím druhým romantická literatura a tím třetím Sebastián Thorndyke, vnuk majitelky knihkupectví, kde Posy pracuje a bydlí, muž s pověstí největšího hulváta v Londýně. Všechno se ale zkomplikuje, když jí majitelka upadající obchod odkáže a Posy se rozhodne změnit ho v prosperující knihkupectví specializující se na romantickou četbu. Jak toho ale dosáhnout, když má kolem sebe jen skupinku podobně nepraktických knihomolů, jako je sama, a navíc se jí do práce i života neustále plete ten protivný Sebastián?