Číhání - Rickstad, Eric (Detektivní román Host, 2017)
Poklidnou atmosféru odlehlého městečka Canaan ve Vermontu narušuje spor o legalizaci homosexuálních sňatků. Když je v domě advokáta, který zastupuje místní pár gayů, brutálně zavražděna mladá dívka, policejní vyšetřovatelka Sonja Testová je přesvědčená, že vražda s ostře sledovanou kauzou souvisí...