Doktore, vy jste se zamiloval! - Taylor, Patrick (Leda, 2017)
Další milé pokračování oblíbené humoristické série z irského venkova. Je zima roku 1967 a v útulném irském městečku Ballybucklebo leží sníh, mrazivé počasí však nedokáže zchladit lásku vřelých srdcí celého kraje.