Přítelkyně - Keleová - Vasilková, Táňa (NOXI, s.r.o., 2017)
Tři ženy - Hana, Marta, Táňa. Tři přítelkyně - tři osudy, které spojuje touha po sebenaplnění a smysluplném životě. Hledají samy sebe a při tom cosi ztrácí a něco jiné zase nacházejí, trápí se i radují, jednoduše si s sebou vláčí balíček života naplněný různorodou směsí. A samozřejmě i plný zvratů a překvapení...