Já hlupák - Váňová, Magda (Šulc a Švarc, 2017)
Příběh sochaře Vincenta a kostýmní návrhářky Evy začíná tím nejobyčejnějším způsobem — starostí, jak si vybudovat existenci. Nic dodatečného do románu nevstupuje a důsledně zevnitř tohoto začátku autorka rozvíjí úžasné vyprávění, bohaté na postavy, psychologii, nečekané zvraty a zásahy osudu.