Pozvánka - Foley, Lucy (Ikar, 2017)
Řím roku 1953. Novinář Hal se jednoho večera náhodou ocitá na večírku místní smetánky, kde se seznamuje se záhadnou Stellou. Byť oba mladí lidé pocházejí z naprosto odlišného prostředí, přitahuje je to k sobě jak dva magnety.