Žena v okně - Finn, A. j. (Top thriller, 2017)
Podmanivý thriller amerického autora napsaný v hitchcockovském stylu, jehož hlavní hrdinka trpí depresemi a úzkostnými obavami, přesto však dokáže pozorně sledovat své nejbližší okolí