Štěstí není pro slabochy - Förg, Nikola (Jan Vašut, 2017)
Soňa je spíš taková tichá myška. V práci ji přetěžují, přítel ji opustil, a tak žije sama v řadovém domku na maloměstě daleko od velkého světa. Středem jejího života je její kočka jménem Lady Goggo. Je to docela samostatná kočka, a navíc velmi zvědavá, takže na svých pochůzkách často vleze, kam nemá. Soňa jí pořídí miniaturní kameru na obojek, díky níž alespoň ví, kudy se toulá. Ale jednoho krásného dne Lady Goggo nafilmuje něco, co Soňu vyděsí k smrti. A druhý den navíc kočka zmizí! Soňa je zoufalá, ale když jí někdo poštou pošle nalezený kočičí obojek i s kamerou až z dalekého Islandu, odhodlá se vypátrat kočku stůj co stůj. Vydává se tedy na nejistou cestu, aby na jejím konci našla něco, co dá jejímu životu úplně nový směr