Losos v kaluži - Lukášová, Markétaq (Motto, 2017)
Cynická Bára není typ holky, která se ráno probudí se sexy rozcuchem, protáhne se a na první pokus vyfotí selfie, za kterou dostane 200 lajků, než dojde do koupelny. Je spíš ten typ holky, která se ráno bojí podívat do zrcadla, na zůstatek účtu a do lednice. Její život se otočí vzhůru nohama, když jí umře babička a odejde do nebe. Bára ale zjistí, že smrtí nic nekončí, naopak jí všechno začíná!