Tulipánová horečka - Moggach, Deborah (Mladá fronta, 2017)
Sophia Sandvoortová žije poklidným životem se svým postarším, ale bohatým manželem. Ten jednoho dne navrhne, aby se dali portrétovat, a tak do jejich domu přichází malíř Jan van Loos. Přestože Sophia cítí ke svému manželovi náklonnost, zamiluje se do Jana a přes výčitky svědomí se s ním začne scházet