Naboso - Jirková, Kateřina (Ikar, 2017)
Sbírka krátkých fejetonů a mikropovídek na téma rodina, děti, muži, svatby, hudba, novinařina a všechny věci s nimi spojené - prostě na první pohled "obyčejné" historky ze života. Autorka vás s vtipem a nadhledem sobě vlastním vede k otázkám nad pomíjivostí života, krásy a věčným tématům lásky, víry a přátelství