Můj (téměř) dokonalý život - Kinsella, Sophie (BB/art, 2017)
Katie Brennerová vede dokonalý život. Bydlí v Londýně, má skvělou práci a senzační fotky na Instagramu. Ale buďme upřímní, ve skutečnosti bydlí v podnájmu v malinké místnůstce, do níž se nevejde ani šatník, má špatně placenou administrativní práci s dlouhým dojížděním a život, který předvádí na Instagramu není tak úplně její.Ale jednou se jí přece sny musí splnit! Jenomže i ten její ne úplně dokonalý život vezme za své, když ji šéfová vyhodí. Všechny naděje se rozplynou. Musí se vrátit do Somersetu ke svému tátovi, který podniká v kempování a tam Katie pozná, že její život není zas tak špatný