Ezopovy bajky (Rebo, 2017)
Zábavné, ale poučné příběhy o zvířátkách provedou začínající čtenáře světem prvních slov a slabik. V knize najdete bajky: Cvrček a mravenec, Jelen a lev, Liška a víno, Liška a vrána, Netopýr a dvě lasičky, Lasička a slepice, Želva a zajíc, Liška a čáp, Vlaštovka a ptáci, Pes a osel, Opice a delfín, Ovečka a vlk, Osel, mlynář a jeho syn, Selka a slepice, Mravenec a holubice, Městská a vesnická myš, Vlk a pes, Žába a býk, Lasička a díra, Mezek a osel, Pes a zajíc, Jeřáb a páv, Myš a lev