Červená čepička a jiné pohádky - Kocmanová, Ivana (Axóma, 2012)
Malované čtení (některá slova v textu jsou nahrazena obrázkem). V knížce najdete tři takto zpracované pohádky: Červená čepička, O koblížkovi a Jak vlk s liškou loupili. Pohádky jsou navíc dopněny úkoly jako je hledání rozdílů nebo bludiště, Na konci svazku najdete "slovníček" obrázků. Pro nejmenší čtenáře - velká písmenka