Neposlušná kůzlátka a jiné pohádky - Kocmanová, Ivana (Axóma, 2012)
Svazek obsahuje pohádky O třech prasátkách, Neposlušná kůzlátka, Jak šlo vejce na vandr a O rozmarné ovečce. Vybraná slova v textu jsou nahrazena obrázky. Na konci každé pohádky najdou děti jednoduchou otázku, která prověří jejich pozornost při čtení pohádky