Ikarus - Meyer, Deon (Moba, 2017)
Týden před Vánocemi je v písečných dunách nalezena mrtvola Ernsta Richtera, zakladatele agentury Alibi, která kryje zálety nevěrníků. Mezitím je Benny Griessel povolán na místo hromadné vraždy, spáchané jeho bývalým kolegou, a tak čtyři roky bez alkoholu berou za své. Jeho nová šéfka, majorka Mbali Kaleniová, jej však nasadí na Richterův případ. Ostře sledovaná vražda se okamžitě stává předmětem mediálních spekulací, s nimiž se vynořují také otazníky ohledně motivu: mohl být pachatelem jeden z nesčetných podváděných partnerů? Nebo snad nespokojený klient?