Sestup - Johnston, Tim (Mystery Press, 2017)
Rodina Courtlandových se rozhodne strávit dovolenou společně v horách. Osmnáctiletá dcera Caitlin tu chce ve vysokohorském terénu zdokonalit svoji kondici před vstupem na sportovní vysokou školu. Rodiče se naopak snaží v krásném horském prostředí překonat dlouhodobou manželskou krizi. Vše je ale jinak. Caitlin, doprovázená svým mladším bratrem Seanem, se při ranním běhu ztratí. V kopcích je nalezen pouze těžce zraněný Sean. Kdo nese vinu za dívčino zmizení? Je naděje, že se objeví - živá? Tragédie členy rodiny rozdělí. Každý z nich žije ve svém vlastním smutku. Otec Grant však nevzdává naději. Zůstává poblíž hor a doufá, že jednoho dne se z nich Caitlin vrátí