Fotbal s Fandou - Březinová Ivona (Artur, 2014)
Druhák Láďa je nadšeným fotbalistou. Sní o tom, že se jednou stane slavným fotbalovým útočníkem. Ale ví, že pro svůj sen musí něco udělat. Proto vstoupí do oddílu a začne tvrdě trénovat. Jenže pak se začnou objevovat ty podivné kruhy. Vždycky jsou tři. Co to má znamenat? Podaří se Láďovi a jeho kamarádům tuhle záhadu rozluštit?