Někdo cizí v domě - Lapena, Shari (Knižní klub, 2018)
Karen a Tom Kruppovi jsou šťastni - vzali se teprve nedávno a vlastní nádherný dům na předměstí New Yorku. Jednoho dne Karen není doma, její auto je pryč a zdá se, že odjela ve spěchu. Nevzala si ani kabelku, telefon, doklady. Krátce na to se Tom dozví od policie, že měla nehodu, utrpěla zranění a nic si nepamatuje. Po čase se Karen vrací z nemocnice domů, ale zdá se, že se tam něco změnilo..